Koja je razlika između Rekonektivnog iscjeljivanja i Lične Rekonekcije?

Koja je razlika između Rekonektivnog iscjeljivanja i Lične Rekonekcije?

Namjera Rekonektivnog iscjeljivanja je u sustini “iscjeljenje” ( vratiti u cjelovitost) bilo na fizickom, emotivnom ili duhovnom nivou.Interakcija sa klijentom je u slobodnom stilu, nema fizickog kontakta i seanse se mogu raditi i na daljinu.Preporuka je uraditi 3 seanse koje se po potrebi mogu ponoviti.

Rekonektivno iscjeljenje podstice povratak organizama u optimalno stanje balansa. Ove frekvencije podsticu ispravno funkcionisanje i samoiscjeljuce procese u tijelu, kako bi se vratilo u ravnotezu. Namjera Licne Rekonekcije je da nas uvede u punocu nase neraskidive veze sa univerzumom, da ubrza nas licni razvoj, da spoznamo i ostvarimo svoje potencijale.Kao posljedica tog povezivanja dolazi do boljeg protoka energije.

Nase vibracije se mijenjaju jer smo sada uskladeni ,a samim tim mijenja se i ono sto privlacimo u svoj zivot. Postupak se radi na tacno odreden nacin u energetskom polju klijenta prateci uvijek isti redoslijed tacaka i linija koje se redom aktiviraju i bez fizickog kontakta sa klijentom. Radi se jednom u zivotu u 2 seanse tokom 2 uzastopna dana i ovaj proces se ne moze raditi na daljinu.

Prethodno treba uraditi 1 do 3 seanse Rekonektivnog iscjeljivanja.