Seansa Rekonektivnog iscjeljivanja

Sve što trebate znati

Seansa Rekonektivnog iscjeljivanja

Sve što trebate znati

Kako izgleda seansa?

Doživljaj Rekonektivnog iscjeljivanja jedinstven je i specifičan za svaku osobu. Najbolji način da dopustite iscjeljenje je da budete u stanju iščekivanja, bez očekivanja i s nevezanošću na rezultat. Često se događa da osobe prijave da se iscjeljivanje dogodilo odmah, u samo jednoj seansi, a ponekad je za iscjeljivanje potrebno nešto više vremena. Praktičar je tu da se napravi spona između Rekonektivne eregije i energetskog polja klijenta. Rekonektivno iscjeljivanje se može raditi na daljinu. Intenzitet ovih frekvencija ne opada sa rastojanjem, zapravo raste i to omogućava da tretmani na daljinu budu podjednako efikasni.

Pri Rekonektivnom iscjeljivanju nema fizičkog dodira ni manipulacije, ne postoji određena tehnika ni procedura. Doživljaj Rekonektivnog iscjeljivanja je jedinstven i specifan za svaku osobu. Svako ima različita iskustva ali su sva prijatna. Ove frekvencije nastavljaju da djeluju i pošto su seanse završene dokle god je to potrebno organizmu klijenta. Rekonektivno iscjeljivanje ne podrazumijeva redovne dolaske ili vezivanje bilo koje vrste. Kad ste jednom završili sa seansama opustite se i posmatrajte promjene. Efekti su često brzi, mada je nekad potrebno više nedjelja pa i mjeseci zbog potpunosti i sveobuhvatnosti promjena. Praktičar ne zna da li će djelovati odmah ili poslije, djelimično ili potpuno.

Seansa Rekonektivnog iscjeljivanja nije medicinski tretman niti zamjena za mediciniski tretman (terapije, lijekove i posjete ljekaru). Praktičar ne postavlja dijagnoze, prognoze, ne obećava niti garantuje rezultat. Nema religijsku praksu i podržano je naučnim istraživanjima. Savjetuje se zakazati tri seanse u razmaku ne većem od sedam dana. Svaka seansa traje 30-40 minuta. Obično se poslije treće seanse jasno vidi da li je došlo do značajnih promjena. Kad ste jednom završili sa svojim seansama, opustite se i promatrajte promjene. Neka iscjeljenja se pokažu odmah u cjelosti, a neka se razvijaju tokom vremena. Gotovo uvijek iscjeljenje koje dobijete je vaše i ostaje s vama.
Tokom trajanja tih seansi ne preporučuju se nikakvi drugi energetski tretmani.

Izjava o ograničenju odgovornosti: Eric Pearl i The Reconnection, LLC, u svezi s The Reconnection® and Reconnective Healing®, uključujući, ali ne ograničavajući se samo na seminare, podučavanja, bilo kakve informacije ili osobe, uključujući ali ne ograničavajući se samo na praktičare, ne daje nikakva obećanja, garancije, izjave i/ili jamstva u pogledu medicinske dijagnoze i/ili medicinskog liječenja, kao što ne dijagnosticira niti liječi specifične zdravstvene izazove. Vi sami ste isključivo odgovorni za vlastitu medicinsku njegu.

Priprema za seansu

Na seansu dođite udobno obučeni tako da Vas odjeća ne steže i da se možete opustiti. Bićete zamoljeni da skinete obuću i legnete na leđa na sto za masažu i zatvorite oči. Nakit i uzimanje lijekova ne ometa protok ovih frekvencija. Treba izbjegavati upotrebu parfema i kozmetičkih preparata koji imaju jak miris. Tokom tretmana nemojte meditirati, ponavljati mantre i moliti se. Jednostavno se opustite i budite otvoreni da primite ono što vam frekvencije donesu, bez razmišljanja o rezultatima i ne očekujući ništa. Možete imati razne senzacije: tjelesne, vidne, slušne, mirisne, ili nećete osjetiti ništa. I jedno i drugo je sasvim u redu. Rezultat ne zavisi od toga.

 

 

“Ako imate sreće, vaše iscjeljenje će doći u obliku kakav očekujete, ako zaista imate sreće, vaše iscjeljenje će doći u obliku o kakvom niste ni sanjali, onakvom kakav je Univerzum planirao za Vas.!”

– Eric Pearl