O Rekonekciji

Jedinstvenoj prirodnoj energetskoj metodi

O Rekonekciji

Jedinstvenoj prirodnoj energetskoj metodi

Šta je Rekonekcija?

REKONEKCIJA je prirodna, energetska metoda za poboljšanje psiho-fizičkog zdravlja. Spada u kvantnu medicinu i zasniva se na holističkom pristupu.Djeluje na čovjeka kao cjelinu na svim nivoima(fizičkom, emocionalnom, mentalnom,duhovnom) vraćajući ih u ravnotežu, podstičući ispravno funkcionisanje i samoiscjeljuće procese u svakom pojedincu. 

Poznata je i priznata u svijetu a ustanovljena je od strane dr Erica Perla. 

Njena primjena i rezultati se vise od dvadeset godina proučavaju i potvrđuju u mnogim bolnicama i univerzitetima širom svijeta, pod nadzorom čuvenih naučnika kao što su dr Kontantin Korotkov, dr Geri Svarc, dr Vilijam Tiler ali i mnogih drugih. Nakon brojnih testiranja, putem fotografisanja Kirlijanovom metodom, brojnih mjerenja i praćenja dr Erika Perla, nauka je potvrdila i priznala ova iscjeljivanja. Sve je opisano i nedavno objavljeno u knjizi “Nauka potvrđuje Rekonektivno iscjeljivanje”, dr Konstantina Kirotkova. 

Svako ima različito iskustvo za vrijeme seansi ali su sva prijatna i nije potrebna posebna priprema.Rekonekcijom se nikada ne upravlja , manipuliše ,niti se na neki način prisiljava iscjeljenje.Ishodi su najbolji kada ste otvoreni za sve što je savršeno za vas ,bez vezanosti za rezultat  koji ste vi zamislili. 

KOJA JE RAZLIKA IZMEĐU REKONEKTIVNOG ISCJELJIVANJA I LIČNE REKONEKCIJE?

Iako se koriste frekvencije iste energije, razlika između Rekonektivnog  Iscjeljivanja i Lične Rekonekcije je u namjeni.

Namjena Rekonektivnog  Iscjeljivanja je vraćanje u optimalno stanje ravnoteže bilo na fizičkom, emocionalnom ili duhovnom nivou.Dakle, Rekonektivno iscjeljivanje podstiče povratak organizma u optimalno stanje balansa. Ove frekvencije podstiču ispravno funkcionisanje i samoiscjeljujuće procese u tijelu, kako bi se vratilo u ravnotežu. 

Namjena Lične Rekonekcije je da nas uvede u punoću naše  neraskidive  veze sa Univerzumom, da ubrza naš lični razvoj, da spoznamo i ostvarimo svoje potencijale. Kao posljedica tog povezivanja dolazi do boljeg protoka energije. Naše vibracije se mijenjaju jer smo sada usklađeni, a samim tim mijenja se i ono što privlačimo u naš život. Postupak se radi na taćno određen način u energetskom polju klijenta, prateći uvijek isti redoslijed tačaka i linija koje se redom aktiviraju i bez fizičkog kontakta sa klijentom. 

REKONEKCIJA NA DALJINU.

Sense Rekonektivnog Iscjeljivanja se mogu raditi na daljinu.Intezitet ovih frekvencija ne opada sa rastojanjem, zapravo  raste i to omogućava da seanse na daljinu budu podjednako  efikasne  kao kada je osoba fizički prisutna.

LIČNA REKONEKCIJA.

Lična Rekonekcija je postupak kojim se ponovo povezuju pokidani tjelesni, energetski meridijani osobe (aksiotonalne linije), sa energetskim meridijanima  planete Zemlje i Univerzuma.Radi se jednom u životu u 2 uzastopna dana i ne može se raditi na daljinu.Kao posljedica te povezanosti dolazi do boljeg protoka energije,  poboljšava se zdravlje ,naše vibracije se mijenjaju a samim tim i ono što privlačimo u svoj život.

PREDNOSTI  REKONEKCIJE.

Prednosti Rekonekcije su : povećanje energije, poboljšanje psiho-fizičkog zdravlja,  oslobađanje strahova, duboka  opuštenost i unutarnji mir ,pojačana  intuicija, kreativnost….

DA LI REKONEKCIJU MOGU RADITI SVI?

Rekonekciju mogu  raditi svi koji žele poboljšati svoje zdravlje, ukloniti energetske blokade,ubrzati svoj lični razvoj. Rekonekciju mogu raditi i osobe koje nemaju zdravstvenih tegoba a žele raditi na svom duhovnom razvoju tj. da čiste svoj život od negativnih emocija i doživljaja i dobiju duboke uvide o svojoj svrsi i smislu života.

KOLIKO SENSI MI JE POTREBNO?

Preporučuje se uraditi 3 seanse Rekonektivnog  iscjeljivanja (vi odlučujete da li ćete uraditi sve ili samo jednu ili dvije), i onda se opustite i dozvolite da se stvari same od sebe razvijaju. Jednom kada stupite u kontakt  sa  tim frekvencijama one nastavljaju djelovati i nakon završetka sensi.Nema potrebe za nekim redovnim tretmanima (jednom sedmično ili redovno na bilo koji način).

KOLIKO VREMENA JE POTREBNO DA DOĐE DO ISCJELJENJA?

Osoba može biti svjesna iscjeljenja ubrzo nakon seansi.Nekada se znaci iscjeljenja mogu ispoljiti tek nakon nekoliko dana ili mjeseci nakon seansi.Ponekad se ono ne ispolji u vidljivom obliku ili osoba nije svjesna da je nešto što se dogodilo posljedica Rekonekcije.Može se desiti da osoba  nije ni svjesna iscjeljenja ,jer se ono nije dogodilo onako kako je ona to očekivala.

NA KOJE BOLESTI DJELUJE REKONEKCIJA?

Kod  Rekonekcije, terapeutu nije potrebno da zna od čega klijent boluje i kakve probleme ima.Ova energija se značajno razlikuje od svih do sada poznatih iscjeljućih energija.Ima sopstvenu inteligenciju, sama vrši dijagnostiku, određuje prioritete i sprovodi svoj terapijski plan.

Iskustva klijenata

Želite više informacija?

Zakažite termin

Za sve dodatne informacije i zakazivanje seansi možete me kontaktirati putem FB stranice Rekonekcija&Rekonektivno iscjeljivanje Tuzla  ili direktno putem Vibera na broj +387 61 178 670.